Фільтри
Бренд
Ціна
Потужність
Параметри підключення

Марміти для шоколаду температори

Асортимент
Диспенсер для шоколаду / Salep - 9 Л - чорний срібло GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SSRM9S
Нагрівач шоколаду - 2 Л GGM Gastro
Артикул: SCSGIC2
22 908
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SCSGIC2
Нагрівач шоколаду - 2x 2 Л GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SCSGIC4
Нагрівач шоколаду - 7 Л GGM Gastro
Артикул: SCSGIC7
44 865
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SCSGIC7
Нагрівач шоколаду - 4x 2 Л GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SCSGIC8
Нагрівач шоколаду - 2x 7 Л GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SCSGIC14
Розпилювач шоколаду (компресор)  - 1 Л GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SCSMIC1
Темперуюча машина GGM Gastro
Артикул: STGKIC25
152 295
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGKIC25
Диспенсер для шоколаду GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SCAGIC5
Трюфельна лента для темперуючої машини GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
TBSTGIC123
Темперуюча машина з краном GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC55
Темперуюча машина з краном GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC11
Темперуюча машина з краном GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC12
Темперуюча машина з краном GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC24
Темперуюча машина з краном GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC30
Темперуюча машина з краном - с трюфельной лентой GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC12#TBSTGIC123
Темперуюча машина з 2 кранами GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC2
Темперуюча машина з краном - с трюфельной лентой GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC24#TBSTGIC123
Темперуюча машина з краном - с трюфельной лентой GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC30#TBSTGIC123
Темперуюча машина з краном -з полицею для глазурювання GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC12#AFSTGIC123
Темперуюча машина з краном -з полицею для глазурювання GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC24#AFSTGIC123
Темперуюча машина з краном -з полицею для глазурювання GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
STGIC30#AFSTGIC123

Марміт для шоколаду — призначення

Температор для шоколаду – це пристрій, який використовується у підприємствах харчової промисловості, кафе, ресторанах та інших місцях громадського харчування для підтримки шоколаду у розплавленому стані. Конструкція цього приладу буває різною, все залежить від виробника та моделі. Зазвичай він складається з ємності та нагрівальної панелі. Більшість мармітів для шоколаду оснащені термостатом, що дозволяє налаштовувати та контролювати температуру в межах певного діапазону.

Призначення машини для шоколаду, що темперує, полягає в тому, щоб забезпечити постійну температуру розплавленого шоколаду, щоб він зберігав свою текстуру і консистенцію без застигання або перегріву. Це дозволяє використовувати його для покриття фруктів, цукерок, морозива, випічки та інших солодощів у будь-який зручний час без необхідності щоразу нагрівати його знову.

Температор для шоколаду — на що звернути увагу під час вибору?

Робота з шоколадом потребує певних зусиль, знань та навичок. Підбір гарної машини для темперування шоколаду — важливий крок, до яких потрібно підійти відповідально, враховуючи низку факторів:

  1. Тип агрегату. Напівавтоматичні машинки для темперування шоколаду можуть вимагати активнішого управління з боку оператора. Автоматичні можуть бути більш зручними та менш вимогливими до навичок обслуговування.
  2. Вигляд шоколаду. Різні види вимагають різних температурних режимів для оптимального темперування. Деякі температори можуть мати програми чи налаштування для різних типів шоколаду.
  3. Матеріал теплового устаткування. Якість матеріалів може впливати на ефективність та довговічність температора. Наприклад, нержавіюча сталь зазвичай краща через її міцність та стійкість до корозії.
  4. Обсяг. Якщо вам часто доводиться працювати з великим об'ємом одночасно, важливо вибрати температор із відповідною кількістю та об'ємом ванн.
  5. Точність підтримання температури. Для правильного темперування потрібна висока точність підтримання температури. Ідеальний апарат для темперування повинен мати можливість точно керувати температурою та підтримувати її на потрібному рівні.
  6. Наявність панелі керування. Зручність використання та наявність зрозумілого інтерфейсу на панелі керування також є важливими. Це допоможе операторам легко налаштовувати та контролювати процес темперування.

Вибір температора також залежить від ваших індивідуальних цілей та методів роботи. Наприклад, для цукеркового виробництва може знадобитися температор з великим обсягом та функціями підтримки стабільної температури, а для дому буде достатньо компактної моделі.

Зрештою, досвід та практика також відіграють важливу роль. Робота з шоколадом — це мистецтво, яке потребує часу та терпіння. Поступово, з накопиченням досвіду, ви зможете краще розуміти, які саме параметри температури та інструменти підходять для ваших конкретних потреб та уподобань. Тоді, купити марміт для шоколаду буде легше.

Марміти для шоколаду — машини, що темперують, в інтернет магазині Full Kitchen

В інтернет-магазині обладнання для кухні Full Kitchen ви можете замовити професійне кухонне обладнання, включаючи машини для шоколаду. Ми пропонуємо техніку високої якості за найкращою ціною. Її вартість вас приємно вразить. Зробіть замовлення сьогодні та отримайте гарантовану доставку по Україні. На всі наші товари надається гарантія. Відвідайте наш інтернет-магазин просто зараз, щоб оновити ваше кухонне обладнання від Full Kitchen, купивши марміт для шоколаду в Україні.

Марміти для шоколаду температори ціна в Україні

Марміти для шоколаду температориЦіна
Диспенсер для шоколаду / Salep - 9 Л - чорний срібло GGM Gastro18009 грн
Нагрівач шоколаду - 2 Л GGM Gastro22908 грн
Нагрівач шоколаду - 2x 2 Л GGM Gastro33603 грн
Нагрівач шоколаду - 7 Л GGM Gastro44865 грн
Нагрівач шоколаду - 4x 2 Л GGM Gastro50379 грн
Нагрівач шоколаду - 2x 7 Л GGM Gastro70259 грн
Розпилювач шоколаду (компресор) - 1 Л GGM Gastro128195 грн
Темперуюча машина GGM Gastro152295 грн
Диспенсер для шоколаду GGM Gastro191101 грн
Трюфельна лента для темперуючої машини GGM Gastro264831 грн