Заклади громадського харчування одночасно обслуговують велику кількість відвідувачів, тому звичайний чайник не справляється із напливом замовлень на гарячі напої. Як альтернативу можна купити нове обладнання, яке успішно поєднує функцію нагрівання з підтримкою температури. Термопот швидко набув поширення в секторі HoReCa, а компактні моделі зайняли гідне місце на кухнях господарок по всій Україні.
Чайник термос купують для організації фуршетів, кава-брейків, виїзних заходів. Пристрій довго зберігає воду гарячою, чим часто користуються у кафе, ресторанах, закладах швидкого харчування. Професійний термопот застосовують на шведських лініях у готелях, на корпоративних зустрічах і навіть званих вечорах.
Устаткування містить великий обсяг води, одночасно обслуговуючи десятки відвідувачів кафе, кав'ярень та ресторанів в Одесі, Харкові, Дніпрі та інших містах. Техніку купують через її характеристики:
Чайник термос електричний виготовляють із висококласної сталі. Матеріал стійкий до механічних пошкоджень, тому пристрій залишається цілим навіть після падіння на підлогу. Устаткування можна замовити для мінімізації тепловтрат, оскільки для розливу води не потрібно відкривати кришку.
Виробники виготовляють теплове обладнання для кухні з нержавіючої сталі. При контакті з харчовими продуктами поверхня не окислюється, тому рідина всередині пристроїв тривалий час не псується. Чайник-термос зберігає температуру не лише гарячих, а й холодних напоїв. У широку шийку зручно закладати кубики льоду.
Швидкість нагрівання рідини в промисловому термосі нижча, ніж у стандартному чайнику. Однак недолік повністю компенсується великим обсягом та низькою витратою електроенергії. При нагріванні чайник термопот залишається холодним зовні, запобігаючи опікам. Система захисту на кришці захищає від випадкового проливання.
У пристроях встановлюють два типи помп:
Можна купити в Києві термопот із колбою зі скла, металу, кераміки чи комбінації матеріалів. У поодиноких випадках використовують керамічне покриття всередині металевої колби або пластик, що знижує вартість обладнання. Скляні деталі виглядають привабливо, але легко б'ються. Техніка з металевими корпусами відноситься до професійного обладнання для кухні, відрізняється надійністю та міцністю.
За призначенням розрізняють обладнання:
Промисловий термопот випускається об'ємом від 8 до 26 літрів. Деякі моделі чаєварок вміщують 37 літрів рідини.
Для підбору техніки звертають увагу на характеристики:
Промисловий термопот доповнюють таймером, регулятором температури, декількома режимами роботи. Для збільшення терміну експлуатації виробники встановлюють фільтри для води та систему самоочищення. Якщо термопот для кафе оснащений електричною помпою, звертають увагу на його потужність.
В інтернет-магазині обладнання для кухні Full Kitchen представлені чаєварки та кип'ятильні станції різного обсягу. На всі товари розповсюджується гарантія, протягом якої проводиться сервісне обслуговування обладнання.
Консультанти компанії Full Kitchen підбирають техніку з урахуванням прохідності та особливостей роботи закладу замовника. Можливий самовивіз чи доставка транспортними службами до будь-якого регіону України.
Термопот чайник професійний | Ціна |
---|---|
Кип'ятильник 9 літрів GGM Gastro | 4185 грн |
Кип'ятильник 18 літрів GGM Gastro | 4523 грн |
Кип'ятильник 26 літрів GGM Gastro | 4860 грн |
Диспенсер (кип'ятильник) для кави 6 л GGM Gastro | 4523 грн |
Диспенсер (кип'ятильник) для кави 10 л GGM Gastro | 4860 грн |
Диспенсер (кип'ятильник) для кави 15 л GGM Gastro | 5468 грн |
Кипьятильник - диспенсер горячої води - 12 Л GGM Gastro | 8235 грн |
Диспенсер для кави з ніжками із нержавіючої сталі GGM Gastro | 8978 грн |
Кипьятильник - диспенсер горячої води - 22 Л GGM Gastro | 9383 грн |
Кипьятильник для чаю 13 л GGM Gastro | 19238 грн |