Соковите нежирне куряче м'ясо вживають як окрему страву, додають у салати, закуски, фаст-фуд. Для його приготування використовують гриль для курей. Технологія зберігає вітаміни та мінеральні речовини продуктів, покращуючи їх смак.
Гриль шафа для курки оснащена прозорою вітриною. Вона дозволяє кухареві стежити за процесом готування, не відкриваючи дверцята, і дражнить покупців апетитною скоринкою підсмаженої птиці. В Україні пристрої застосовують на кухнях кафе, ресторанів, фаст-фудів, у зоні готової їжі супермаркетів, точках вуличної торгівлі.
Гриль для курей застосовується для приготування цілих пташиних тушок, окремих частин, м'яса, овочів та інших продуктів харчування. Обладнання швидко та якісно виконує замовлення покупців на температурі вище 75°С, що гарантує безпеку м'ясних страв. Для тривалої ефективної роботи професійний гриль підбирають під умови експлуатації, кількість відвідувачів і вид підключення.
Залежно від типу джерела живлення розрізняють обладнання:
Гриль для курей газовий працює за рахунок нагрівання пальниками металевих або кам'яних пластин, які рівномірно прожарюють продукти. Замовити модель можна для швидкого нагріву та економії електроенергії. Кожен ряд пальників керується окремо.
Гриль для курей електричний використовують для приготування дієтичних страв з мінімальним додаванням олії. Закладам комунального харчування можна придбати обладнання для тушкування, розморожування продуктів або розігріву готових страв. Електричний гриль для курей дозволяє готувати кілька видів продуктів за один раз.
По конструкції обладнання для курки гриль буває:
Гриль для курей карусельного типу обсмажує м'ясо у спеціальних кошиках, що обертаються на барабані. В апараті зручно готувати як цілого птаха, так і його окремі частини. Другий тип конструкції – шампур для курки гриль. При приготуванні птах обертається довкола своєї осі. Для вертикального пристрою потрібно купити вертлюг для курки гриль. Температуру двох нагрівальних елементів зверху та знизу можна регулювати незалежно один від одного.
Підбираючи професійне обладнання для кухні враховують:
Можна купити гриль для курей для розміщення на столі або на підлозі. Електричне обладнання легко переміщається кухнею. Газову піч для курки гриль встановлюють у конкретному місці зі стаціонарним підключенням. Газ у балонах для обладнання не підходить.
Інтернет-магазин обладнання для кухні Full Kitchen пропонує техніку місткістю від 6 до 20 курячих тушок. Всі товари на сайті супроводжуються гарантією та підлягають сервісному обслуговуванню. Компанія працює з виробниками без залучення посередників, що відбивається на ціні техніки.
Консультанти Full Kitchen допомагають підбирати обладнання під конкретні умови експлуатації. Приймається кілька варіантів оплати. Доставка товарів транспортними службами проводиться у всі регіони України.
Грилі для кур та теплові вітрини | Ціна |
---|---|
Піддон для курей із відділенням для роженів GGM Gastro | 21735 грн |
Гриль дял курей газовий - з 2 шпажки на 6 курей GGM Gastro | 59774 грн |
Гриль дял курей електричний - з 2 шпажки на 6 курей GGM Gastro | 64676 грн |
Гриль дял курей газовий - з 3 шпажки на 9 курей GGM Gastro | 72233 грн |
Гриль для курей газовий - 2 рожни на 10 курей GGM Gastro | 73867 грн |
Гриль газовий для курей з 2-ма рожнами для 12-ти курей GGM Gastro | 81424 грн |
Прилавок для кур GGM Gastro | 81764 грн |
Гриль електричний для курей з 2-ма рожнами для 12-ти курей GGM Gastro | 83194 грн |
Гриль для курей газовий - 3 рожни на 15 курей GGM Gastro | 84419 грн |
Гриль дял курей електричний - з 3 шпажки на 9 курей GGM Gastro | 84760 грн |