Фільтри
Категорія
Ціна
Параметри підключення

Тостери

Асортимент
Тостер - для 4 скибок GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
TOET4
Тостер - для 6 скибок GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
TOET6
Тостер конвеєрний 2,3 кВт GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
DTKB200
Тостер 2-х рівневий – 1,3 кВт GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
TJ535
Тостер для гамбургерів (булочок)  GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
HMEJ642
Тостер 2-х рівневий – 2,2 кВт GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
TJ543
Тостер конвеєрний 2,64 кВт GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
DTKB300
Конвеєрний тостер - макс.120 кг - 3,85 кВт GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
DUTK464
Тостер Roband Griddle 500 - з саламандрою Roband
Бренд
Roband
Артикул
GTL543

Професійні тостери для кухні: основні види

Сучасний вибір теплового обладнання для кухні здається природним, хоча кілька десятиліть тому люди не підозрювали, навіщо потрібні сендвіч тостери. Сьогодні в готелях та закусочних на сніданок часто подають шматочки хліба з гарною підсмаженою скоринкою та гарячі бутерброди із розплавленим сиром. Щоб одночасно обслужити велику кількість клієнтів, потрібно купити тостер із високою продуктивністю. Виробники випускають компактні економічні моделі, що полегшують приготування їжі.

Ціна тостера залежить від бренду, моделі, призначення та характеру дії. За типом завантаження хліба можна вибрати:

  • Вертикальний – прилад із складною конструкцією для постійної роботи. Відрізняється невисокою ціною, містить 2-6 завантажувальних камер, тому видає небагато готового продукту. Саме ця модель поширена на домашніх кухнях.
  • Горизонтальний – зовні нагадує мікрохвильову піч, в яку ярусами закладають бутерброди або тости. Підходить для періодичної роботи у невеликих закладах із різноманітним меню. Дозволяє розігрівати продукт, розплавляти або підсмажувати до хрусткої скоринки.
  • Професійний – промислову модель купують для зон із самообслуговуванням, у яких клієнти самостійно контролюють температуру, використовуються для підігріву бургерів, багетів та інших готових закусок у торговому залі.
  • Тостер конвеєрний – після завантаження хліба у приймальний піддон він автоматично надходить до нагрівального елементу. Готові грінки виїжджають на лоток видачі. За годину роботи прилад засмажує близько 150 шматочків. Використовується на великих кухнях та закусочних зі стандартними сніданками.
  • Тостер гриль – популярний у сфері вуличної торгівлі для прожарювання шаурми чи вафель. Верхня панель оснащена нагрівальними пластинами, що утримуються пружинами для рівномірної термообробки продукту. Тостерниця гриль виготовлена ​​з термостійкого матеріалу, тому при контакті з обладнанням опіки виключені.

За принципом дії тостери бувають:

  • автоматичні – виконують самостійне завантаження, приготування та вивантаження хліба, не вимагають контролю з боку персоналу кафе, після роботи самостійно відключаються;
  • напівавтоматичні – вимикаються після приготування, але діставати гарячі грінки потрібно вручну;
  • механічні – моделі, що функціонують повністю у ручному режимі. Під час прожарювання хліб потрібно перевертати і стежити за рум'яною скоринкою, щоб не спалити їжу.

Окрім цього, тостерниця має різне призначення. Одні прилади призначені для підігріву готових страв (міні-піци, закусок або маффінів). Інше обладнання використовується виключно для прожарювання хліба.

Як вибрати тостер - рекомендації

Величезний асортимент приладів ускладнює підбір кухонної техніки для кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Матеріал корпусу сендвіч тостеру буває двох типів. Пластик погано переносить високі температури, на відміну від деталей із загартованих сплавів.

Для зручності експлуатації тостер для бутербродів оснащують піддоном для крихт, термостатом та регулятором швидкості прожарювання. Моделі з додатковими функціями розширюють перелік закусок, які можна приготувати, тому їх можна замовити для невеликих закладів з різноманітним меню.

Потужний тостер для сендвічів швидше нагрівається та продуктивніше працює. Однак для маленьких закусочних з невеликим потоком відвідувачів економніше використовувати малопотужні моделі. Велике значення має вигляд матеріалу нагрівального елемента. Кварц – дуже крихкий, але забезпечує швидке нагрівання. Метал розжарюється довше, і повільніше остигає.

Тостер для професійної кухні від компанії «Full Kitchen»

Цікаві пропозиції кухонної техніки для рестораторів Києва пропонує інтернет-магазин харчового обладнання «Full Kitchen». На сайті ви знайдете найкращі товари від перевірених виробників, які дають гарантії та обслуговують свою техніку. Щоб дізнатися деталі замовлення або отримати консультацію, звертайтесь до наших співробітників. Доставка техніки здійснюється поштовими службами до всіх населених пунктів України. Можливий самовивіз.

Тостери ціна в Україні

ТостериЦіна
Тостер - для 4 скибок GGM Gastro5781 грн
Тостер - для 6 скибок GGM Gastro6438 грн
Тостер конвеєрний 2,3 кВт GGM Gastro16425 грн
Тостер 2-х рівневий – 1,3 кВт GGM Gastro18264 грн
Тостер для гамбургерів (булочок) GGM Gastro18593 грн
Тостер 2-х рівневий – 2,2 кВт GGM Gastro19578 грн
Тостер конвеєрний 2,64 кВт GGM Gastro20958 грн
Конвеєрний тостер - макс.120 кг - 3,85 кВт GGM Gastro30551 грн
Тостер Roband Griddle 500 - з саламандрою Roband72603 грн