Фільтри
Бренд
Категорія
Ціна
Потужність
Параметри підключення

Фаршемішалки

Асортимент
Фаршомішалка електрична - 50 kg GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
FMESP85
Фаршомішалка електрична - 100 kg GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
FMESP135
Фаршомішалка електрична - 150 kg GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
FMESP185

Фаршемішалка: пристрій та переваги використання

Фаршемес або професійна фаршемесильна машина є спеціальним електромеханічним обладнанням для якісного перемішування фаршу, сиру або навіть овочів у великих обсягах. Його використовують у харчовій промисловості, пекарнях, кафе та ресторанах, ковбасних цехах та інших підприємствах громадського харчування. Замовити такі девайси можна в інтернет-магазині Full Kitchen. Ці пристрої представлені в асортименті моделей, ціни наведені в описі.

Конструкція професійного обладнання включає такі елементи:

  • робочу ємність або бак - саме в неї завантажуються та перемішуються інгредієнти;
  • лопаті - бувають різної форми залежно від функцій обладнання;
  • електропривід - він рухає вал, який приводить у роботу лопаті;
  • панель з кнопками керування;
  • кришку;
  • основа.

Призначення мішалки для фаршу полягає в перемішуванні фаршу. Для того щоб зробити його однорідним і пишним, недостатньо просто подрібнити м'ясо з іншими інгредієнтами, потрібно ще їх ретельно перемішати. Робити це вручну довго, до того ж необхідно залучати людську працю. Швидший спосіб – завантажити фаршемес та машина виконає цю операцію.

Фаршемішалка промислова: різновиди

Незважаючи на стандартну комплектацію, конструкція промислових фаршемішалок може відрізнятися. Вони бувають 2-х різновидів:

  • відкриті пристрої;
  • вакуумні.

У перших простіша конструкція, вони простіші в обслуговуванні, і ціна на них нижча. Але в таких фаршемес повітря проникає в бак і рухається там, вступаючи в реакцію зі вмістом. Від такого недоліку захищені вакуумні моделі. Вони щільно закриваються, через що повітря не проникає в бак. Такий принцип забезпечує більш високу якість перемішаних продуктів.

Крім різниці в конструкції, при виборі фаршемесу варто врахувати й інші параметри:

  • об'єм бака;
  • потужність;
  • механізм лопат.

Розмір робочої камери визначається місткістю, тобто кількістю фаршу, що вимішується за цикл. А від потужності залежить тривалість робочого циклу та загальна продуктивність.

Від конфігурації та типу механізму залежить якість вимішування. Пристрої з лопатями впливають дбайливіше, вони більше підходять для виготовлення фаршу для шинки, вареної ковбаси. Шнекові – забезпечують якісне перемішування, оптимально підходять для паштетів та пастоподібних мас. Спіральні – добре справляються з густими, крупнокусковими та щільними матеріалами. Z-подібні використовують для перемішування найважчої чи підмороженої сировини.

Професійні фаршемішалки від компанії «Full Kitchen»

В Україні купити фаршеміс можна у нашому інтернет-магазині. Компанія Full Kitchen пропонує великий вибір професійного обладнання для кухні та промисловості. Ми співпрацюємо з перевіреними постачальниками та пропонуємо товари відомих виробників.

Ціни на фаршемішалки залежать від технічних характеристик конкретної моделі. Ми готові проконсультувати, допоможемо вибрати обладнання для Вашого бізнесу. Замовити товар можна з доставкою регіонами, у столиці діє пункт самовивезення.

Фаршемішалки ціна в Україні

ФаршемішалкиЦіна
Фаршомішалка електрична - 50 kg GGM Gastro133772 грн
Фаршомішалка електрична - 100 kg GGM Gastro200072 грн
Фаршомішалка електрична - 150 kg GGM Gastro227533 грн