Фільтри
Бренд
Ціна
Потужність
Параметри підключення

Теплові вітрини

Асортимент
Вітрина теплова 3-х рівнева  GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
WHVJ3
Вітрина теплова 0,9 м - 128 літри  GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
THD95
Вітрина теплова 1,5 м - 224 літри  GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
THD155
Вітрина теплова - 1,3 x 0,8 m GGM Gastro
Артикул: WHVSE138
133 772
Бренд
GGM Gastro
Артикул
WHVSE138
Вітрина теплова - 1,3 x 0,8 m GGM Gastro
Артикул: WHVSE158
153 911
Бренд
GGM Gastro
Артикул
WHVSE158
Вітрина теплова - 1,3 x 0,8 m GGM Gastro
Артикул: WHVSE188
160 579
Бренд
GGM Gastro
Артикул
WHVSE188

Для чого призначені теплові вітрини

Приготовані заздалегідь страви і свіжа випічка швидко остигають, втрачаючи свій привабливий вигляд, неповторний аромат, яскравий смак. Теплова вітрина підтримує температуру, продовжуючи зберігання готової їжі. Конструкція з прозорими стінками у деталях демонструє відвідувачам громадського харчування меню закладу.

Як і інше професійне обладнання для кухні, теплову техніку виготовляють із нержавіючої сталі. Матеріал легко миється, не схильний до корозії, привабливо блищить. Ніжки конструкції регулюються по висоті. Полиці бувають різними за формою, прямими або похилими, скляними або гратчастими. Дверцята виготовляють з жароміцного скла.

Вітрина для випікання невелика за розміром, тому її можна встановлювати на столі. Усередині розкладають пончики, круасани, гамбургери. Для гарячих страв, курей гриль, піци купують стаціонарні конструкції для підлоги різного об'єму.

Види та принцип роботи

Теплова вітрина для піци, випічки або інших гарячих страв буває двох типів:

  • підлогова;
  • настільна.

Підлогові пристрої виділяються великим обсягом, ціною, габаритами. Техніку встановлюють у торгових залах супермаркетів, ресторанах чи інших великих закладах громадського харчування з великим потоком відвідувачів.

Теплова вітрина настільна через компактні розміри поміщається в невелике кафе, вуличні точки з їжею швидкого приготування, піцерії. Обладнання можна розміщувати на столі, робочій поверхні, вбудовувати в меблі або опускати на підлогу.

Вітрина теплова настільна буває:

  • горизонтальною – велика поверхня з підігрівом, закрита прямим або купольним скляним ковпаком;
  • вертикальною – схожа на мініатюрний холодильник з кількома ярусами полиць та прозорими стінками.

Будь-яка вітрина з підігрівом працює від ТЕНів. Пристрої доповнюються вбудованими термостатами, що підтримують певну температуру весь день. Трубчасті нагрівачі можна придбати з механічним або електронним блоком управління. Залежно від різновиду страви встановлюють температуру в діапазоні від 30 до 90 °C. Окремі моделі розігріваються до 110 °C.

Особливості та переваги вітрин з підігрівом

Встановлена ​​у закладі громадського харчування або точці торгівлі вітрина теплова:

  • зберігає аромат та смак страв;
  • демонструє страви відвідувачам у готовому вигляді;
  • зберігає апетитний зовнішній вигляд із необхідною температурою для подачі замовлення на стіл;
  • не займає багато місця на кухні або в торговому залі;
  • захищає їжу від обвітрювання.

Техніка замінює мікрохвильові печі та інше теплове обладнання під час розморожування продуктів. Постійна температура і вологість, що підтримується, рівномірно підігріває продукт, зберігає смак овочів і фруктів.

Вітрина для випічки настільна створює сухий клімат. Гратчасті полиці з нержавіючої сталі зменшують кількість конденсату. Устаткування підходить для збереження хрусткої скоринки хліба, круасанів або іншої випічки, а також деяких закусок, які швидко не висихають.

Для зберігання рибних, м'ясних, овочевих страв краще замовити техніку з вологим кліматом. Вона доповнена резервуаром із водою. Волога рівномірно випаровується, підтримуючи необхідну страві вологість. Під час експлуатації потрібно постійно стежити за рівнем води.

В інтернет-магазині обладнання для кухні Full Kitchen продається устаткування з додатковими функціями. Виробники випускають техніку з підсвічуванням окремих зон, парозволожувачем, датчиками нагріву. У деяких моделях регулюється розташування та нахил полиць.

Як вибрати теплову вітрину в каталозі інтернет-магазину

Щоб вітрина теплова довго служила, орієнтуються на особливості техніки:

  1. Матеріал. Високоміцна нержавіюча сталь та жаростійке скло витримають тривалу активну експлуатацію.
  2. Габарити. Від наявності вільного місця в приміщенні залежить розмір обладнання.
  3. Проста конструкція без важкодоступних місць. Вітрини для випікання або готових страв необхідно постійно очищати від крихт.
  4. Додаткові можливості. Демонструючи курей гриль або піцу, підбирають техніку з полицями, що крутяться.

Для закладів самообслуговування випускають наскрізні теплові вітрини. На них дверцята розташовані з двох сторін, відкриваючи доступ до їжі відвідувачам та співробітникам. Підсвічування підкреслює привабливий вид їжі, провокуючи відвідувачів на покупку.

Вартість техніки залежить від кількості ярусів. Настільні моделі встановлюють на робочих поверхнях або вбудовують у прилавки пекарень та магазинів. Багатоярусне обладнання розміщують на підлозі у торгових залах, ресторанах, кафе. Також виробники випускають конструкції для роздавальних ліній.

Інтернет-магазин Full Kitchen пропонує теплове, холодильне, нейтральне, електромеханічне та інші види обладнання для закладів громадського харчування. Компанія реалізує продукцію надійних брендів із позитивною репутацією та сотнями задоволених покупців з різних країн. Товари на сайті супроводжуються гарантією та підлягають сервісному обслуговуванню.

Компанія здійснює швидку доставку по всій території України. Для безкоштовної консультації подайте заявку через форму на сайті або скористайтеся вказаними номерами.

Теплові вітрини ціна в Україні

Теплові вітриниЦіна
Вітрина теплова 3-х рівнева GGM Gastro9937 грн
Вітрина теплова 0,9 м - 128 літри GGM Gastro47730 грн
Вітрина теплова 1,5 м - 224 літри GGM Gastro65383 грн
Вітрина теплова - 1,3 x 0,8 m GGM Gastro133772 грн
Вітрина теплова - 1,3 x 0,8 m GGM Gastro153911 грн
Вітрина теплова - 1,3 x 0,8 m GGM Gastro160579 грн