Фільтри
Бренд
Ціна
Потужність
Параметри підключення

Шафи для дозрівання м'яса

Асортимент

Навіщо потрібна шафа для дозрівання м'яса

Смачна м'ясна страва – результат не лише вдалого рецепту, а й правильної підготовки м'яса. Щоб стейк або медальйон вийшли ніжними та соковитими, м'ясо необхідно попередньо довести до кондиції – забезпечити йому середовище для ферментації та витримки. Для цього призначена шафа для дозрівання м'яса.

Це професійне обладнання для кухонь ресторанів, тематичних закладів – бургерних, шашличних. При цьому в громадське харчування широкого профілю, а також ковбасні магазини та сироварні також доцільно купити шафу для визрівання м'яса, ковбас та сирів. У таких апаратах продукти набувають особливого смаку, аромату, зберігаються протягом тривалого часу.

Як вибрати шафу для визрівання м'яса

Шафа для визрівання м'яса є ємністю з дверцятами і панеллю управління, на якій можна задавати певні параметри вологості, температури повітря всередині. Особливість апарату у створенні оптимальних умов сухого зберігання продукту. Поряд із вакуумізацією та цілеспрямованим обвітрюванням продукту, сухий спосіб найбільш простий та ефективний.

Апарат може бути одно- та багатосекційним для одночасного зберігання декількох видів продуктів. У нижній камері мають заготовки для стейків, а в просторій верхній підвішують туші.

В інтернет-магазині обладнання для кухні Full Kitchen представлені моделі температурних апаратів для визрівання м'яса. Підібрати холодильник для кухні закладу можна за такими параметрами:

  • місткість – обсяг шаф буває від 100 до 300 кг, що прямо впливає на його вартість;
  • конструкція – цілісний внутрішній простір або кілька окремих камер;
  • матеріали – для виготовлення холодильників сухого типу застосовується нержавіюча сталь, алюміній;
  • країна виробника, бренд – переважно німецькі та італійські компанії виробляють найкращі пристрої для визрівання, які служать довго.

Шафи для м'яса переважно підлогові, але моделі для визрівання ковбас та сиру можуть бути настільними. Вони компактні, розміщуються на невеликих кухнях у приватних виробничих цехах.

Оформляючи замовлення обладнання, важливо зважити, наскільки ціна відповідає комплектації. Серед ключових параметрів вибору – широкий температурний діапазон, який повинен становити від -2 до +30 °C. Варіативність потрібна для обробки різних сортів м'яса для різних рецептів.

Корисний елемент – ультрафіолетова лампа вбудованого типу, що має бактерицидну властивість. Вона створює ефект повної стерильності всередині шафи, знезараження м'ясних заготовок.

Варто купити шафу, обладнану потужним вентилятором для підтримки циркуляції повітря без застоїв та обвітрювання продуктів. У першому випадку виникає ризик протухання, а в другому – утворення небажаної кірки на поверхні, яку доведеться зрізати, втративши частину корисної ваги.

Професійна шафа для дозрівання м'яса від інтернет-магазину Full Kitchen

Купити шафу для дозрівання м'яса можна в інтернет-магазині Full Kitchen. В наявності холодильні шафи для дозрівання продуктів різного об'єму, габаритів, конфігурації для приватних та професійних кухонь. На всю техніку поширюється гарантія виробника.

Обладнання можна замовити онлайн з оплатою за реквізитами та при отриманні, а також доставкою по Україні поштовими службами. Для консультації залишайте заявки на сайті – менеджери магазину підберуть холодильник для м'яса з параметрами, що відповідають поставленим завданням та вимогам.

Шафи для дозрівання м'яса ціна в Україні

Шафи для дозрівання м'ясаЦіна
Холодильна шафа для дозрівання м'яса 0,59 m - 1 скляні двері - чорний GGM Gastro99512 грн
Холодильна шафа для дозрівання м'яса 0,92 m - 2 скляних дверей - чорний GGM Gastro125600 грн
Холодильна шафа для дозрівання м'яса 0,70 m - 1 скляні двері - чорний GGM Gastro223805 грн
Холодильна шафа для дозрівання м'яса - 1,0 x 0,69 m - 2 скляних дверей GGM Gastro286378 грн