Фільтри
Бренд
Ціна
Параметри підключення

Камери шокової заморозки

Асортимент
Камера шокової заморозки - 3x GN 2/3 (400 Вт) GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFD48
Камера шокової заморозки - 3x GN 1/1 (600 Вт) GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFD68
Камера шокової заморозки - 5x GN 1/1 + EN 400 x 600 mm GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFF546NR
Камера шокової заморозки - 5x GN 1/1 (750 Вт) GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFD71
Камера шокової заморозки - 5x GN 1/1 GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFF511
Камера шокової заморозки - 7x GN 1/1 + EN 400 x 600 mm GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFF746NR
Камера шокової заморозки - 10x GN 1/1 + EN 400 x 600 mm GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFF1046NR
Камера шокової заморозки - 10x EN 600 x 400 мм (1750 Вт) GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFD165
Камера шокової заморозки 7x GN 1/1  GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFI7-K
Камера шокової заморозки - 15x GN 1/1 (2200 Вт) GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFD155
Камера шокової заморозки - 15x GN 1/1 + EN 400 x 600 mm GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFF1546N
Камера шокової заморозки 20x GN 1/1 - 600 x 400 mm GGM Gastro
Бренд
GGM Gastro
Артикул
SFI2011#AG

Шокова заморозка – сфера застосування, специфіка роботи

Найважливіший критерій якості продукції – це свіжість. При роботі з напівфабрикатами, групою товарів, що швидко псується, часто виникає потреба в швидкому охолодженні. Чим відрізняється камера шокової заморозки від традиційного охолодження за мінусових температур? Швидкість виробництва холоду. Прискорення процесу досягається з допомогою посиленої циркуляції повітря шляхом примусової вентиляції. Це професійне холодильне обладнання, яке активно застосовується з комерційною метою.

Камера шокової заморозки:

  • зберігає смакові характеристики;
  • продовжує термін їх зберігання;
  • зберігає незмінною вагу (всередині сировини відсутній лід);
  • зменшує час приготування;
  • допомагає уникнути пересихання заготовок (волога не встигає випаруватися);
  • запобігає активності бактерій.

Навіть тривале зберігання не здатне зіпсувати первісний смак продуктів. Шокер заморожування користується попитом при роботі з напівфабрикатами, фруктами, тістом, грибами, овочами та ягодами, морепродуктами, м'ясом. Апарати цієї категорії активно застосовуються у закладах громадського харчування (кафе, ресторанах), супермаркетах, на виробничих підприємствах харчової індустрії.

Камери шокер заморозки – режими роботи

Вирішили купити холодильник шокової заморозки? Зверніть увагу на особливості роботи. Шокери підтримують дві опції – охолодити та заморозити. У режимі охолодження температура продуктів знизиться до +3°С за 1,5 години. Другий режим дозволяє знизити температуру сировини до -18°С за 4 години. Інтенсивне охолодження по всій глибині досягається за рахунок нагнітання охолодженого до -40 градусів за Цельсієм повітря. Внаслідок цього зберігаються корисні речовини. Внутрішня структура тканин продукту залишається непорушеною – молекули води замерзають швидко, мають невеликий розмір.

Особливо виділяють такі шафи шокової заморозки, як мультибласти. Це багатофункціональні пристрої з можливістю охолодження/заморожування або повільного розморожування/приготування.

Як вибрати шафу шокової заморозки

Холодильне обладнання для кухні в інтернет-магазині Full Kitchen представлене великим вибором агрегатів. На які параметри необхідно звернути увагу перед тим, як купити шокову заморозку:

  1. Обсяг. Визначає кількість листів (від 3 до 20), які одночасно розміщуються, їх розмір. Більший об'єм камери шокового заморожування розрахований на більшу кількість продуктів.
  2. Потужність. Характеристика корелює із місткістю. Інтенсивності роботи електродвигуна має вистачити на швидке охолодження чи заморожування допустимого обсягу сировини. Від потужності залежить ціна камери шокового заморожування.
  3. Продуктивність. Визначає обсяг, що заморожується за один цикл.
  4. Габарити. Фізичні параметри особливо важливі при комбінуванні морозилки шокового заморожування та іншого кухонного обладнання.
  5. Матеріал. Найбільш гігієнічним матеріалом вважається нержавіюча сталь. Вона стійка до корозії, хімічних миючих засобів.

Промислове шокове заморожування – технічно складний агрегат із чималою вартістю. Перш ніж замовити техніку, рекомендуємо зв'язатися зі спеціалістами магазину та отримати детальну консультацію.

Як використовувати апарат для шокового заморожування

Технологія заморожування залежить від типу продуктів. Асортимент каталогу дозволяє купити камеру шокової заморозки з потрібними характеристиками та за гарною ціною. Продукцію дрібної фракції поміщають у флюїдизаційні апарати шокового заморожування, великої – у гастроємності.

Для м'яса використовуйте охолодження до 30°С зі швидкістю 9,4 мс або до -25°С зі швидкість 1,5 мс.

Овочево-фруктова група відрізняється підвищеним вмістом води. Поміщення продуктів у шафу шокового заморожування – єдиний спосіб зберегти їх природну структуру та смак. Рекомендовано триетапне охолодження на потужності 30, а потім 100%.

Хлібобулочні напівфабрикати можна помістити в холодильник шокової заморозки у двох станах – сирому та на 90% готовому. У варіанті тіста необхідно шок охолодження до -35-40°С з подальшим зберіганням при -18°С. Для випічки – глибока заморозка до -35°С та підтримка далі на позначці -18-24°С.

Купити камеру шокової заморозки у Full Kitchen з доставкою по Україні

Інтернет магазин Full Kitchen пропонує апарати для охолодження з доставкою територією України. Відправлення товарів здійснюється транспортними компаніями до всіх населених пунктів, де є їхні представництва. На всі товари діє гарантія протягом 12 місяців із дня надходження коштів. Для оформлення замовлення скористайтесь кошиком або формою «купити в 1 клік». Актуальна ціна відображається на сайті і не включає витрати на перевезення.

Камери шокової заморозки ціна в Україні

Камери шокової заморозкиЦіна
Камера шокової заморозки - 3x GN 2/3 (400 Вт) GGM Gastro93623 грн
Камера шокової заморозки - 3x GN 1/1 (600 Вт) GGM Gastro120345 грн
Камера шокової заморозки - 5x GN 1/1 + EN 400 x 600 mm GGM Gastro122153 грн
Камера шокової заморозки - 5x GN 1/1 (750 Вт) GGM Gastro135948 грн
Камера шокової заморозки - 5x GN 1/1 GGM Gastro150615 грн
Камера шокової заморозки - 7x GN 1/1 + EN 400 x 600 mm GGM Gastro153896 грн
Камера шокової заморозки - 10x GN 1/1 + EN 400 x 600 mm GGM Gastro172581 грн
Камера шокової заморозки - 10x EN 600 x 400 мм (1750 Вт) GGM Gastro251405 грн
Камера шокової заморозки 7x GN 1/1 GGM Gastro262388 грн
Камера шокової заморозки - 15x GN 1/1 (2200 Вт) GGM Gastro295873 грн